De client

Heeft u pijn, stress, spierstijfheid in gewrichten of spieren? Of wilt u gewoonweg uw lichaam en spieren aandacht geven? Dan bent u bij Power in Touch aan het juiste adres. De behandelingen zijn erop gericht om u pijnvrij te laten bewegen met een soepel lichaam. Een bijkomend effect van de behandeling is dat door de ontspanning van het lichaam, uw gedachten ook ontspannen waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.  Zo krijgt u inzicht in klachtenonderhoudende patronen en leer u wat u daaraan kunt doen. Met deze inzichten kunt u zichzelf verder ontwikkelen en de klachten bestrijden met als doel een betere versie van uzelf worden.

Voor wie?

De behandelingen van Power in Touch zijn geschikt voor iedereen die pijnvrij, zonder stress en spierstijfheid door het leven wil gaan. Maar ook zonder duidelijke klachten kunt u een behandeling ondergaan bij onze therapeut. Wilt u gewoonweg meer aandacht besteden aan uw lichaam en uw gemoedstoestand, of wilt u werken aan uw gewicht en eetpatroon?

Boek nu een behandeling bijpassend aan uw klacht of doel!

Welk effect heeft aanraking op het lichaam?

Door u lichaam aandacht te geven door bijvoorbeeld een massage of reiki, kan het lichaam herstellen van extreme spierspanning, pijn en stress. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in het lichaam en de geest waardoor pijnklachten en andere lichaamsbeperkende klachten kunnen verdwijnen.

Wat zijn klachtenonderhoudende patronen?

Klachtenonderhoudende patronen zijn situaties die er voor zorgen dat uw pijnklachten blijven bestaan of weer terugkomen. Bijvoorbeeld schouderklachten door het dragen van een zware schoudertas.