Klassiek massage

Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele verschillende soorten en technieken toepasbaar waarvan de klassieke ontspanningsmassage de meest bekende is.

Een massage voor zowel lichaam als geest.

Een klassieke ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken en draagt bij aan het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is deze massage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Hierdoor zal het lichaam weer ervaren hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Wat gebeurt er tijdens een klassieke massage?

De klassieke ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede natuurlijke olie gebruikt wordt. Door middel van strijkingen, knedingen en druk ontstaat er een massage welk geheel is afgestemd op de behoefte van uw lichaam. Tijdens de behandeling ervaart men meestal een diepere ademhaling. De spieren en pezen zijn soepeler, het lichaam raakt beter doorbloed waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en je ervaart meer rust in je hoofd.

Heeft u last van spanningen of stress en wilt u daar van af? Boek nu een klassieke ontspanningsmassage

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage behandeling is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel. Overal in ons lichaam bevindt zich vocht. Er is vocht rondom alle lichaamscellen,

Lees verder »