Lichtwesen meester massage

De lichtwesen meester therapie is een manuele behandelvorm waarbij de therapeut gebruik gemaakt van meesteressences. In deze meesteressences zijn de energieën (trillingen ) opgeslagen. Deze energie is aan water/alcohol of olie gebonden. Door het gebruik wordt de harmoniserende energie overgebracht op uw lichaam en werkt dan ongeveer 4 tot 5 uur.

Negativiteit en stress verminderen met een lichtwesen meester massage

De meesteressences helpen blokkades opheffen en het energiesysteem van je lichaam ondersteunen en opladen. Bij een laag trillingsniveau (negativiteit, stress) voelen we ons loom, zwaar en moe. Er stroomt te weinig energie. We zijn geblokkeerd. Naarmate ons trillingsniveau stijgt (positieve gedachten en ervaringen) voelen we ons actiever en prettiger. Het gebruik van de lichtwezen meesteressences is een prima hulpmiddel om ons trillingsniveau te verhogen en zo ons beter te voelen.

Meesteressence is verbonden aan een thema.

Elke meesteressence is verbonden aan een thema en correspondeert met een nummer. Zo zal Lao Tse, nummer 2 een innerlijke rust teweeg brengen en zal een angst verminderend effect hebben. En zal Kamakura bijdragen aan het verhogen  van levensenergie.

Zo zijn er vele verschillende thema´s die behandeld kunnen worden met meesteressences.

Waarop is de werking van de meesteressences gebasseerd?

De werking van de meesteressences is gebasseerd op de ontdekking van Dr. Masuro Emoto. Hij  heeft ontdekt dat energie positief of negatief effect heeft op water. Hij maakte foto’s van duizend waterkristallen. Op deze wijze ontdekte hij dat woorden, emoties trillingen een direct en meetbaar effect hadden op de kwaliteit van die waterkristallen.

Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Zo kunt u zich voorstellen dat dit ook voor ons lichaam geldt.

U kunt de meesteressences combineren met een Reiki behandeling of een massage naar wens.

 

Voelt u negativiteit of ervaart u stress? Boek nu een lichtwesen meester massage

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage behandeling is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel. Overal in ons lichaam bevindt zich vocht. Er is vocht rondom alle lichaamscellen,

Lees verder »