Reiki

Reiki is een manuele behandelmethode die uitgaat van de  meest natuurlijke vorm van genezing. Alles wat leeft heeft energie nodig om te leven, te groeien en te herstellen van ziekte. Dat geldt voor zowel planten, dieren als mensen. Een tekort aan deze zogenoemde levensenergie vergroot de kans op ziektes en vertraagt het herstel ervan. De Mikao Usui System of Natural Healing, is de meest traditionele vorm van Reiki.

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’.

Een van de eerste dingen die Reiki voor ons doet is het opgang brengen van ons zelf genezend vermogen. De levensenergie stroomt altijd naar de plek waar het nodig is. Naar de plek die ziek is. Het opent kanalen die er voor zorgt dat de ziekmakende energie afgevoerd kan worden. Een kwaal die door ons eigen systeem van genezing is overwonnen, keert nooit meer terug.

Reiki helpt bij het opruimen van de geest en het lichaam

Het zelfgenezend vermogen helpt ook om beter om te gaan met uzelf. U gaat beter voor uzelf zorgen. Door het opruimen van geestelijke en lichamelijke belemmeringen ontstaat er ruimte. Ruimte voor levenskracht en energie die ervoor zorgen dat talenten tot uiting komen.

 

Voor wie is reiki geschikt?

Reiki zorgt ook voor een  natuurlijke reiniging van lichaam en geest. Gaandeweg zal zich een nieuw evenwicht instellen. Iedereen kan Reiki geven en ontvangen. Ook personen die er niet voor open staan of het onzin vinden. Reiki kan een goede aanvulling zijn op therapieën in de reguliere zorg. Zo heeft Reiki veel positieve effecten bij intensieve behandelingen.

Heeft u hulp nodig bij het opruimen van uw innerlijke welzijn of ondervindt u lichamelijke onverklaarbare klachten? Boek nu een reiki behandeling

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage behandeling is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel. Overal in ons lichaam bevindt zich vocht. Er is vocht rondom alle lichaamscellen,

Lees verder »