Voedingsadvies

Een voedingsadvies is een persoonlijk advies waarbij de basis ligt in het te bereiken doel. Het doel en het uitgangspunt zijn bepalend voor het advies. In alle gevallen dient de cliënt een dagboekje bij te houden om te zien waar eventuele verbeterpunten mogelijk zijn om het gewenste doel te bereiken.

Wilt u advies en hulp bij het afslanken of dient u juist in gewicht aan te komen? Ook sportvoedingsadvies of hulp bij het uitvoeren van speciale gezondheidsdiëten behoren tot de mogelijkheden.

Bent u niet tevreden over uw gewicht of dient u vanwege gezondheidsproblemen uw voeding aan te passen?

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsconsult

Het eerste consult bij voedingsadvies

Tijdens het eerste consult maken we uitgebreid kennis met u. Aan de hand van een vragenlijst, en de informatie die u verstrekt wordt er door de therapeut een voedingsschema en een bewegingsplanning gemaakt. Uiteraard worden deze aangepast aan de wensen en mogelijkheden die u heeft. Ook volgt er tekst en uitleg over het dagboekje dat u dient bij te houden en er worden afspraken gemaakt over de verdere gang van zaken.

De volgende consulten

Het tweede en de daarop volgende consulten zijn bedoeld om het uitgewerkte plan te bespreken. Er wordt samen met u gekeken waar de knelpunten zitten en welke moeilijkheden u tegen bent gekomen. Indien nodig worden er aanpassingen aangebracht en ontvangt u tips en trucs. Dit alles om de voortgang naar uw doel te bevorderen.

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage behandeling is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel. Overal in ons lichaam bevindt zich vocht. Er is vocht rondom alle lichaamscellen,

Lees verder »