Voetzoolreflexmassage

Een voetzoolreflexmassage is een eeuwenoude, natuurlijke geneeswijze. Hierbij wordt uitgegaan van de verschillende zones onder de voetzool die corresponderen met organen, klieren en andere delen van het lichaam. Het bewerken van deze voetzoolreflex zones neemt spanning weg en helpt het lichaam het eigen evenwicht (terug) te vinden. Reflexzonetherapie is ook uit te voeren onder andere op handen en oren.

Waarom kiezen voor een voetzoolreflexmassage?

Een voetzoolreflexmassage is een goede methode om een gespannen lichaam of geest te ontspannen. Door een frequente behandeling zal het lichaam opgehoopte afvalstoffen gemakkelijker kwijtraken en zal de doorbloeding van het hele lichaam verbeteren. In de meeste gevallen heeft dit ook een gunstige invloed op de gemoedstoestand, met als resultaat een energieker en meer ontspannen gevoel.

Wat gebeurt er tijdens de voetzoolreflexmassage

Door lichte druk met de vingers uit te oefenen op de te behandelen zones op de blote voet worden spanningen weggenomen en wordt het lichaam weer in evenwicht gebracht. Na de behandeling volgt er een korte massage met de vlakke hand waardoor er eventuele pijngevoelige punten tot rust kunnen komen.

Wenst u meer ontspanning of wilt u zichzelf energieker voelen? Boek nu een voetzoolreflexmassage

Manuele lymfedrainage

Een manuele lymfedrainage behandeling is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel. Overal in ons lichaam bevindt zich vocht. Er is vocht rondom alle lichaamscellen,

Lees verder »